Annuleren

Senior medewerker bediening

WIE BEN JIJ                           

Jij bent een enthousiaste en ervaren horecamedewerker die minimaal 20 per uur per week als senior bedieningsmedewerker bij ons aan de slag gaat. Uren zijn in overleg. Eigenlijk zoeken we gewoon leuke mensen. Geen astronauten of wetenschappers, maar mensen die het leuk vinden om gasten een mooie avond te bezorgen, zowel in de bediening als achter de bar. Mensen met interesse in eten en drinken en die houden van hard werken. Wij zorgen dat jij de kennis hebt om je werk goed uit te voeren door middel van barista trainingen, wijn- en bierproeverijen, cocktailworkshops en leverancierbezoeken. In deze functie is ervaring een must. Kan jij, met behoud van je eigen persoonlijkheid, je service aanpassen aan iedere gast en wil jij er mede voor zorgen dat onze restaurants beroemd staan om de uitstekende service? Dan horen we graag van je!

WIE ZIJN WIJ

De locatie waar voorheen de makkelijke pakjes met e-nummers werden geproduceerd. Daar kun je in industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken, met passie bereid en geserveerd. We hebben geselecteerde open wijnen om iedere lunch en diner te complementeren en lokale speciaal bieren die ook perfect passen bij de volle smaken die wij serveren. Je vindt de Meesterproef op het Honigcomplex in Nijmegen.

Wij houden van klassieke en vergeten technieken als pekelen, wecken, roken en conserveren. We kiezen waar mogelijk voor lokale producten. Dat vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk om te doen. Deze oude technieken en zorgvuldig gekozen ingrediënten zorgen volgens ons voor bijzondere en mooie gerechten, waar de gast van zal smullen. Wij kiezen voor duurzame producten, lokaal en op basis van Dutch Cuisine. En daar geven we dan onze eigen draai weer aan.

WIJ BIEDEN:
Een eerlijk, marktconform salaris.
25 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld (op basis van 38 uur en een jaarcontract).
Eventuele overuren worden uitbetaald!

Diverse fieldtrips naar onze lokale leveranciers en leerzame workshops.
De functie van senior bedieningsmedewerker valt in functieschaal 4.

JIJ BENT:
Je hebt ervaring als senior bedieningsmedewerker.

Je kunt goed zelfstandig werken, bent proactief en draagt verantwoordelijkheid. Je zult bijvoorbeeld ook weleens het restaurant openen en sluiten.

Je hebt inlevingsvermogen en weet je collega’s op de juiste manier te motiveren en enthousiasmeren.

Je bent minimaal 20 uur in de week beschikbaar, uren in overleg.
Je bent flexibel beschikbaar in avonden en weekenden.
Je beschikt over een hands on mentaliteit en je bent een echte teamplayer.

Word jij onze nieuwe collega? Je kan je cv met begeleidende motivatiebrief sturen naar hr@hethoofdkwartierhoreca.nl

HEB JE NOG VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT OP.

profile picture

Bas