Wij zijn geopend tot 24.00 uur.
Annuleren

Leerling Kok

 

WIE BEN JIJ                           

Ben jij voor aankomend schooljaar (september 2022) op zoek naar een leerzame en uitdagende leerplaats? Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerling-koks die bij ons in de keuken een leren-en-werken traject willen volgen.

Wij bieden niet alleen een unieke en leerzame werkplek, wij helpen je met jouw ontwikkelplan en begeleiden je naar jouw startende carrière als kok.

Je bent een volwaardig teamlid van onze keukenbrigade waarbij je alle ruimte krijgt voor jouw creativiteit en ontwikkeling.

 

WIE ZIJN WIJ

De locatie waar voorheen de makkelijke pakjes met e-nummers werden geproduceerd. Daar kun je in industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken, met passie bereid en geserveerd. We hebben geselecteerde open wijnen om iedere lunch en diner te complementeren en lokale speciaal bieren die ook perfect passen bij de volle smaken die wij serveren. Je vindt de Meesterproef op het Honigcomplex in Nijmegen.

Wij houden van klassieke en vergeten technieken als pekelen, wecken, roken en conserveren. We kiezen waar mogelijk voor lokale producten. Dat vinden we niet alleen leuk, maar ook belangrijk om te doen. Deze oude technieken en zorgvuldig gekozen ingrediënten zorgen volgens ons voor bijzondere en mooie gerechten, waar de gast van zal smullen. Wij kiezen voor duurzame producten, lokaal en op basis van Dutch Cuisine. En daar geven we dan onze eigen draai weer aan.

 

Een stap in onze keuken is een stap dichter bij jouw culinaire carrière.

 

WIJ BIEDEN:
Een eerlijk, marktconform salaris.
25 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld (op basis van 38 uur en een jaarcontract).
Eventuele overuren worden uitbetaald!

Diverse fieldtrips naar onze lokale leveranciers en leerzame workshops.
Goede begeleiding van een ervaren chef binnen ons team.

Begeleiding in en ruimte voor het realiseren van jouw stageplan.

Kans op een vaste baan in ons restaurant na het afronden van een succesvolle leerplaats.

 

JIJ BENT:
Je woont in (omgeving) Nijmegen.
Je volgt een mbo-koksopleiding niveau 3 of 4.
Je zoekt een leerplaats voor minimaal 1 jaar.
Je bent flexibel beschikbaar in avonden en weekenden.
Je beschikt over een hands on mentaliteit en je bent een echte teamplayer.

 

Word jij onze nieuwe collega? We willen je graag leren over onze visie op Dutch Cuisine. Stuur je motivatie en CV naar hr@hethoofdkwartierhoreca.nl

HEB JE NOG VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT OP.

profile picture

Bas