Reserveren
Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002

Trouwen

Trouwen in industriele sfeer

De mooiste dag van jullie leven vieren in een unieke, sfeervolle wijze? Dan ben je bij de Meesterproef op het goede adres. We zijn dé eigentijdse, industriële trouwlocatie van Nijmegen. Wij kunnen jullie bruiloft van A tot Z verzorgen.

Romantiek in de fabriek

Intiem bijpraten met al jullie vrienden en familie kan rustig tijdens een romantisch bruiloftsdiner. Geniet van elkaar, jullie gasten, onze heerlijke gerechten en wijnen. Wil je een diner aan een lange tafel of liever een buffet, alles kan bij ons.

Iedere bruiloft is uniek

Voor iedere huwelijk nemen we ruim de tijd voor een aantal gezellige gesprekken. Wouter, onze eventmanager, wil graag van jullie weten hoe jullie de dag van je leven voor je zien, zodat hij hier een passend voorstel voor kan maken. Iedere bruiloft is voor ons uniek en we willen graag een dag verzorgenwaar jullie nog lang over zullen napraten. Wij vinden het iedere keer weer een eer om een huwelijk te mogen verzorgen en regelen dat jullie je nergens druk over hoeven te maken, alleen genieten!

Trouwceremonie

Je kan op het Honigterrein de ceremonie houden bij ons in het restaurant en bij mooi weer zelfs buiten in de zon! Elkaar het jawoord geven op een inspirerende plek als het Honigcomplex, dat is toch bijzonder?!

Bruiloft receptie

De bruiloft receptie is bij ons in goede handen. Of jullie het nu klein en intiem willen houden of groots willen uitpakken, wij regelen alles voor je. Begin met een champagnetoren en geniet van de lekkerste en mooiste bruidstaart.

Fotoreportage

Het honigcomplex is natuurlijk bij uitstek dé locatie voor een bijzondere trouwfotoshoot. De stoere sfeer van de fabriek maakt dat jullie shoot uniek, onderscheidend en persoonlijk is. Foto’s die echt bij jullie passen!

Voeten van de vloer

Dance the night away! En vier jullie huwelijk tijdens de knallende feestavond. Ook hier weer keuzes genoeg: een dj of band? Welke hapjes serveren we? Sluiten we de avond af met een lekkere nachtsnack of misschien wel een broodje met varkensvlees van het spit? Wij helpen je met het maken van je keuze, zodat jullie weten dat je in goede handen bent en je met een gerust hart kan vieren dat jullie getrouwd zijn!

Fotografie:

Masha Bakker: mashabakker.com
Gijs Kroes: gijskroes.nl
Nicole Bosch: nicolebosch.com