Wij zijn geopend tot 24.00 uur.
https://demeesterproefnijmegen.nl/wp-content/uploads/2018/11/45_De_Meesterproef-e1543219227348.jpg

HIGH WINE: HET IDEALE BORRELMOMENT

 

HIGH WINE BIJ DE MEESTERPROEF NIJMEGEN

De Meesterproef is dé plek om te genieten van een high wine in Nijmegen. We hebben een aantal van onze lekkerste wijnen en gerechtjes bij elkaar gebracht en laten u graag op ontspannen wijze kennismaken met de verschillende smaken. Een high wine bij De Meesterproef is ideaal als borrelmoment met vrienden, familie of collega’s. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons high wine arrangement? Neem dan gerust contact met ons op!

Reserveer nu uw high wine arrangement

Het high wine arrangement van De Meesterproef bestaat uit drie verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes. De kosten zijn € 29,50 per persoon. Zin in een dessert met bijpassend desserwijntje? Deze kunt u voor een bedrag van slechts € 9 bijbestellen. Reserveren voor de high wine kan eenvoudig via ons reserveringssysteem!

Wijn en spijs

De high wine bij De Meesterproef is de nieuwe variant op onze high tea waar u ontdekt hoe de smaak van wijn en spijs elkaar kunnen versterken. We presenteren tijdens de high wine een keur aan culinaire delicatessen die we zorgvuldig hebben uitgekozen. We gebruiken voor de bereiding van de high wine gerechtjes verse producten, die we het liefst bij lokale leveranciers halen. Met een prachtig uitzicht op de Waal staat een high wine bij De Meesterproef garant voor een bijzonder borrelmoment.