Wij zijn geopend tot 17.00 uur. 024 - 20 20 002

EEN MEESTERLIJKE HIGH TEA

 

HIGH TEA IN NIJMEGEN BIJ DE MEESTERPROEF

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in Nijmegen voor een high tea? Dan bent u bij De Meesterproef aan het juiste adres. Ons restaurant is gevestigd in de oude Honigfabriek: dé hotspot van Nijmegen! In deze unieke industriële omgeving serveren wij uitgebreide etagères met zowel zoete als hartige hapjes, broodjes en natuurlijk de allerlekkerste thee! Wilt u komen genieten van een high tea? Reserveer dan snel en eenvoudig een tafeltje.

 

Eerlijk en puur genieten

Bij de bereiding van de high tea gerechtjes maken wij enkel gebruik van verse producten, het liefst van lokale leveranciers. Zo bestellen wij ons brood bij Streekbakker Jorrit in Nijmegen en onze thee bij Puritea in Malden. Kortom: een high tea bij De Meesterproef staat garant voor eerlijk en puur genieten.

Een bijzondere high tea in industriële ambiance

Bij De Meesterproef laten we u graag kennismaken met onze interpretatie van de Engelse high tea. In de stoere, industriële ambiance met geweldig uitzicht over de Waal, serveren wij u een high tea met bijzondere heesoorten in combinatie met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Theeleuten kunnen bij ons hun hart ophalen. Van exotische theesoorten zoals ‘Ginger Peach’, tot aan de meer bloemige en kruidige varianten zoals ‘Jasmine Phoenix’ en ‘Honey Rooibos’. Een high tea om uw vingers bij af te likken!

 

Reserveer uw high tea!

Een high tea bij De Meesterproef betekent laagdrempelig genieten in een restaurant dat wordt aangeraden door de Michelin gids. Wilt u een high tea reserveren? Dat kan 7 dagen per week. De kosten zijn 19,50 per persoon. Het is uiteraard ook mogelijk om een high tea te reserveren voor een grote groep. Ideaal als u wat te vieren heeft! Een vriendinnenweekend, een babyshower of familiedag? Laat het ons weten, reserveer de high tea en wij zorgen ervoor dat uw high tea een culinair feestje wordt!