Wij zijn geopend tot 24.00 uur.
https://demeesterproefnijmegen.nl/wp-content/uploads/2018/11/107_De_Meesterproef-e1543220204882-scaled.jpg

HIGH BEER BIJ DE MEESTERPROEF

 

TIJD VOOR HIGH BEER!

Drinkt u graag een biertje met vrienden? Bent u op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest of puur omdat u gezellig een middagje wil borrelen? Dan is het high beer arrangement bij De Meesterproef iets voor u! Tijdens onze high beer serveren we diverse soorten bieren, in combinatie met bijpassende gerechtjes. U maakt kennis met de diverse smaken en leert welke hapjes de smaak van het bier kunnen versterken. Zin in een borrel? Reserveer dan snel uw high beer arrangement!

 

Een zorgvuldig samengesteld high beer arrangement

Omdat we het belangrijk vinden om te weten waar onze producten vandaan komen, maken we voor het high beer arrangement gebruik van producten van lokale leveranciers. Ook hebben we goed over de biersoorten nagedacht en een zorgvuldige selectie gemaakt. Kiest u dus voor een high beer van De Meesterproef, dan weet u dat u het beste van het beste geserveerd krijgt!

Bier, lekker eten en gezelligheid

Bij De Meesterproef weten we wat lekker is. Laat het samenstellen van een high beer arrangement dan ook gerust aan ons over! In de stoere, industriële ambiance van ons restaurant, proeft u in etappes verschillende biersoorten. We hebben een mooie selectie gemaakt van bieren van lokale brouwerijen. Uit de tap én uit de fles. Passende hapjes zorgen voor de culinaire invulling van uw borrelmiddag. Lekker eten, gezelligheid en bier. Wat wilt u nog meer?

 

Reserveer uw high beer arrangement bij De Meesterproef

Voor slechts € 29,50 per persoon kunt u genieten van drie verschillende biersoorten met bijpassende gerechtjes. Heeft u wel zin in een gezellig borrelmiddag – of avond? Reserveer dan snel en eenvoudig uw high beer arrangement en kom genieten bij De Meesterproef!