Wij zijn geopend tot 24.00 uur.

De Winterkas

Deze winter vier jij je feestelijke lunch en diner bij ons in De Winterkas! Ons terras wordt in samenwerking met Make My Day omgetoverd tot een stijlvolle kas die één en al gezelligheid en warmte uitstraalt. De Winterkas is dé unieke locatie waar je samen met je gezelschap deze winter moet zijn voor een feestelijke lunch of diner. Geniet van alle heerlijke gerechten tijdens de feestelijke lunch of diner die wij op de sfeervol gedekte tafels serveren. En voor een ultiem winters gevoel verzamel je buiten rond de vuurkorven.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen de Winterkas in z’n geheel afhuren in de periode van 1 december tot en met 28 januari 2024 voor gezelschappen vanaf 20 personen tot maximaal 40 personen. De getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in de Winterkas of direct reserveren? Stuur dan een mail naar  info@demeesterproefnijmegen.nl

Winterkas arrangementen

meester2

Feestelijke Tafel

Stap binnen in de Winterkas en geniet van een gezellige en culinaire eetervaring. In de Winterkas draait het om het samen delen en genieten van smaakvolle gerechten in een unieke winterse omgeving.

De Feestelijke Tafel betreft een shared dining menu en is de perfecte keuze voor diegenen die willen proeven van verschillende smaken en gerechten. Kies uit ons drie- of viergangenmenu en laat je verrassen door ons keukenteam met een selectie van de beste gerechten.

Naast de gerechten serveren wij brood met verschillende dips op tafel en kun je genieten van verschillende dranken die je zelf pakt uit de badkuip.

Driegangenmenu: €70,- pp

Viergangenmenu: €80,- pp

Wil je starten met een winters aperitief? Op verzoek schenken we deze graag voor je in.

Het diner serveren we vanaf 17.00 uur. Kom genieten van een gezellige avond in de Winterkas met heerlijk eten en drinken in een unieke industriële en smaakvolle winterse sfeer. Voor meer informatie en het vastleggen van een datum mail je naar  info@demeesterproefnijmegen.nl.

meester2
meester2
meester2

Feestelijke lunch

Kom naar de Winterkas voor een feestelijke lunch. In de sfeervolle en feestelijke kas zit je aan mooie gedekte tafels vol lekkernijen om met je gezelschap te delen. Wij serveren luxe kleine broodjes belegd met verse producten van onze lokale leveranciers en royale schalen salade met seizoensgroenten. Je kunt zelf opscheppen wat je lekker vindt en genieten van de pure, verse smaken die onze lokale leveranciers ons bieden.

Bij de feestelijke lunch zijn onze non-alcoholische dranken inbegrepen. Dit drankarrangement bestaat uit lokale vruchtensappen, verse volle melk, plat en bruisend water, koffie van Blommers en thee van Puritea.

Feestelijke lunch: €30,- pp

Wil je starten met een winters aperitief? Op verzoek schenken we deze graag voor je in. De lunch start om 12.00 uur. Of je nu komt lunchen met vrienden, familie of collega’s, onze feestelijke lunch biedt voor ieder wat wils. Kom en ontdek het zelf in een gezellige en winterse sfeer. Voor meer informatie en het vastleggen van een datum mail je naar  info@demeesterproefnijmegen.nl.

 

meester2
meester2

Alle gerechten in De Winterkas worden in het midden van de tafel geserveerd om samen te delen. Voor een lunch rekenen we 2,5 uur, voor een diner 3,5 uur na aankomsttijd. We kunnen rekening houden met dieetwensen, mits we deze van tevoren ontvangen. Tip: Neem een warme trui mee voor een borrel bij de vuurkorven!

Bekijk onze arrangementen en voor meer informatie of om direct te reserveren mail je naar  info@demeesterproefnijmegen.nl