RESTAURANT DE MEESTERPROEF

Waalbandijk 14
6541 AJ Nijmegen

Neem contact met ons op via:

WhatsApp via de website

E-mail: info@demeesterproefnijmegen.nl

Telefonisch: 024-202 00 02. Wij zijn telefonisch bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag vanaf 15.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

 

KvK: 58953388
BTW.NR.: NL853252415B01

Bij ons kan je gratis parkeren aan de Waalbandijk. Je kunt het terrein via de hoofdingang van het Honigcomplex oprijden. Hier zie je een bord met ‘Ingang’. Je rijdt door tot het gebouw en vlak daarvoor ga je naar links om bij de juiste parkeerplaats te komen. Parkeren in de Laan van Oost-Indië? Dan betaal je parkeerkosten, bij ons op het terrein niet.

Vanaf 20 maart gaan zijn er wegwerkzaamheden op de Laan van Oost-Indië en de Weurtseweg. De Laan van Oost-Indië zal uiteindelijk de doorgaande weg worden en de Weurtseweg een fietsstraat. Gedurende deze periode zijn we gewoon bereikbaar vanaf het Nymaplein en de Nymaweg. Kom je op de fiets? Dan kan het zijn dat je tijdelijk moet omfietsen vanuit de stad omdat het talud niet bereikbaar is.

Daarnaast zijn wij gevestigd op slechts 5 minuten fietsen vanaf het stadscentrum van Nijmegen. Voor een optimale bereikbaarheid met de auto, kan je het beste aanhouden: Laan van Oost-Indië.

Honigcomplex logo

Route beschrijving

 

Openingstijden

De Meesterproef Nijmegen is open op de volgende dagen:

Woensdag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur voor borrel en diner.

Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur voor lunch, borrel en diner.

 

Voor groepen van 20 personen of meer kunnen we open voor lunch. Groepen van 10 personen of meer? Neem dan telefonisch contact op via 024-20 20 002, we nemen graag de mogelijkheden door. Succes met het online reserveren en tot snel!

VRAGEN OF OPMERKINGEN
Ja, ontvangen.

Velden met een * zijn verplicht.

 

VACATURES

Werken bij Het Hoofdkwartier Horeca
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om onze bedrijven nog beter te maken!

Ben je ambitieus, heb je passie voor eten en drinken en lijkt het je leuk om samen met ons te groeien? Dan horen we graag van je!

 

Vacatures