Reserveren
Geopend vanaf 12:00 uur 024 - 20 20 002

De mooiste dag van je leven

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is. Jullie gasten mag het aan niets ontbreken. Goed eten en drinken, locatie, muziek, sfeer en gezelligheid: alles moet bijdragen aan een dag om nooit te vergeten. Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en willen jullie inspiratie opdoen voor de bruiloft? Op 10 maart 2019 organiseert De Meesterproef voor alle bruiden en bruidegoms in spé een bruidsbeurs! Wij nodigen jou en je geliefde dan ook van harte uit om je te laten inspireren voor jullie grote dag.

Het programma

Tijdens de bruidsbeurs kun je al je vragen stellen over het organiseren van jullie bruiloft. Er zullen onder andere wijnleveranciers, fotografen en winkeliers met bruidsmode aanwezig zijn. Ook wordt er een modeshow georganiseerd met bruidsmode voor mannen en vrouwen. Kortom: de bruidsbeurs zal jou en jouw aanstaande voldoende gelegenheid geven om een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor jullie bruiloft.

De bruidsbeurs begint om 12.0 uur en eindigt om 16.00 uur. Kom lekker binnenlopen op een moment dat jij wilt, de toegang is gratis en er is de hele dag voldoende te zien, proeven en ervaren! Onze eventmanager Wouter is de hele dag aanwezig voor al je vragen over de Meesterproef als trouwlocatie of voor een bruiloft op lokatie.