Reserveren
Geopend vanaf 12:00 uur 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Babyshower compleet verzorgd

Ben jij voor jouw zwangere vriendin, dochter of zus een compleet verzorgde babyshower aan het organiseren? Dan ben je bij De Meesterproef in Nijmegen helemaal aan het juiste adres! Vier de babyshower en het nieuwe leven in ons restaurant in Nijmegen en laat jouw babyshower middag of avond compleet door ons verzorgen. Van babyshower versiering tot aan de lekkerste babyshower hapjes. Geheel volgens jouw wensen, voor een babyshower middag of avond beleving om nooit te vergeten.

Babyshower

 

Zet de aanstaande moeder in het zonnetje met een Babyshower!

Bij De Meesterproef in Nijmegen wordt de aanstaande moeder echt in het zonnetje gezet. We hebben meerdere zalen en ruimtes op beide locaties in Nijmegen waar jullie gezellig en echt samen kunnen genieten elkaar, de babyshower hapjes en natuurlijk de babyshower zelf. Het is ook mogelijk het hele restaurant af te huren voor een besloten feest. We kunnen ons ook voorstellen dat je liever thuis een babyshower wilt en de organisatie graag aan ons overlaat. Beide zijn mogelijk en we komen graag bij jullie thuis op locatie!

Proosten met cava, een alcoholvrije Gin Tonic voor je zwangere aanstaande moeder, een versierde stoel, een tafel vol cadeautjes en een prachtige babyshower taart. Of wat dacht je van een feestelijke babyshower high tea met diverse hartige en zoete lekkernijen? Wij zorgen er graag voor dat het jullie op de babyshower aan niets zal ontbreken.

De babyshower: een moment dat jullie voor altijd bij zal blijven!

Het creëren van een unieke babyshower ervaring en waardevolle momenten die je de rest van je leven bijblijven. Dat is onze missie. Bij De Meesterproef in Nijmegen leveren we graag maatwerk. Dit geldt natuurlijk ook voor het organiseren van een unieke babyshower. Het organiseren van een babyshower doen we met toewijding en geheel volgens jullie wensen en eisen. Goed eten, lekker drinken en gastvrijheid. We werken met verse producten en serveren altijd uitstekende en bij voorkeur lokale authentieke kwaliteit.

Meer informatie over het organiseren van een babyshower?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een babyshower bij De Meesterproef in Nijmegen of in jullie eigen huis? Reserveer dan direct online een unieke babyshower. Als er nog vragen zijn over de mogelijkheden voor jullie unieke babyshower neemt u dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over unieke babyshower mogelijkheden.

Compleet verzorgde babyshower?


Of neem contact op met Bas

Vraag meer informatie
Vraag offerte aan