Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Babyshower compleet verzorgd

Ben jij voor jouw zwangere vriendin, dochter of zus een babyshower aan het organiseren? Dan ben je bij De Meesterproef in Nijmegen helemaal aan het juiste adres! Vier de babyshower en het nieuwe leven in ons restaurant in Nijmegen en laat jouw babyshower door ons verzorgen. Geheel volgens jouw wensen, voor een babyshower beleving om nooit te vergeten.

Babyshower

 

Zet de aanstaande moeder in het zonnetje met een Babyshower!

Bij De Meesterproef in Nijmegen wordt de aanstaande moeder echt in het zonnetje gezet. In industriële sfeer kunnen jullie echt samen kunnen genieten van elkaar, de babyshower hapjes en natuurlijk de babyshower zelf. Het is ook mogelijk het hele restaurant af te huren voor een besloten feest.

Meestal serveren we een feestelijke babyshower  high tea met diverse hartige en zoete lekkernijen. De high tea kunnen we uitbreiden met een feestelijk glas cava of een alcoholvrije Gin Tonic voor de zwangere aanstaande moeder. Mocht je toch andere wensen hebben dan horen we dat graag van je! Wij zorgen er graag voor dat het jullie op de babyshower aan niets zal ontbreken.

De babyshower: een moment dat jullie voor altijd bij zal blijven!

Het creëren van een unieke babyshower ervaring en waardevolle momenten die je de rest van je leven bijblijven. Dat is onze missie. Bij De Meesterproef in Nijmegen leveren we graag maatwerk. Dit geldt natuurlijk ook voor het organiseren van een unieke babyshower. Het organiseren van een babyshower doen we met toewijding en geheel volgens jullie wensen en eisen. Goed eten, lekker drinken en gastvrijheid. We werken met verse producten en serveren altijd uitstekende en bij voorkeur lokale authentieke kwaliteit.

Meer informatie over het organiseren van een babyshower?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een babyshower bij De Meesterproef in Nijmegen?   Reserveer dan direct online een unieke babyshower. Als er nog vragen zijn over de mogelijkheden voor jullie unieke babyshower neemt u dan   contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over unieke babyshower mogelijkheden.

Compleet verzorgde babyshower?

Of neem contact op met Bas

profile picture
Vraag meer informatie
Vraag offerte aan