Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Trouwen op onze prachtige locatie!

Trouwen: het wordt niet voor niets de mooiste dag van je leven genoemd. Het mag jullie als bruidspaar en op jullie huwelijksdag uiteraard aan niets ontbreken. Goed eten en drinken, een schitterende en unieke industriële locatie, muziek, sfeer en gezelligheid. Alles moet bijdragen aan de trouwdag om nooit meer te vergeten. Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een prachtige en unieke trouwlocatie voor jullie huwelijksdag in Nijmegen? En willen jullie graag dat wij jullie bruiloft van A tot Z organiseren? Neem dan contact met ons op, we nemen jullie graag mee in de uitgebreide mogelijkheden voor een onvergetelijke en unieke bruiloft.

Trouwen in Nijmegen bij De Meesterproef

Op het Honingcomplex in Nijmegen zit het restaurant De Meesterproef. De Meesterproef is één van de restaurants van Het Hoofdkwartier Horeca en bij uitstek geschikt om jullie bruiloft op een hele unieke manier te vieren. Een eigentijdse, industriële trouwlocatie, met uitzicht op de waal, de sfeer van de industrie van weleer en voorzien van alle faciliteiten. We werken samen met meerdere leveranciers en kunnen jullie als aanstaand bruidspaar heerlijk laten genieten van de mooiste dag van jullie leven. Lees snel verder en ontdek meer over de mogelijkheden van trouwen en je bruiloft vieren bij De Meesterproef in Nijmegen.

Huwelijksceremonie en bruiloft receptie

We hebben meerdere trouwlocaties waar jullie als geliefden elkaar op de huwelijksceremonie het ja-woord kunnen geven. Buiten op het terras met een prachtig uitzicht over de Nijmeegse Waal. Of past De Torenkamer van De Meesterproef beter bij jullie wensen, natuurlijk is het ook mogelijk het restaurant van De Meesterproef zelf helemaal af te huren. We nodigen jullie graag uit om langs te komen om inspiratie opdoen voor de perfecte bruiloft locatie voor jullie unieke trouwceremonie. Ook voor de bruiloft receptie kun je uitstekend bij De Meesterproef in Nijmegen terecht. Van champagnetoren tot bruidstaart: wij regelen het graag!

Romantisch dineren op jullie huwelijk

Of jullie voor jullie huwelijk nu kiezen voor een uitgebreid buffet of een chique a la carte menu: het romantisch dineren op jullie bruiloft moet van een excellent niveau zijn. Het creëert een moment van rust en samen romantisch genieten. We koken op ambachtelijke wijze en maken gebruik van verse producten. Je kunt er dus op vertrouwen dat onze chefs bij jullie romantische diner goed voor jullie zullen zorgen!

Een spetterend trouwfeest!

Wanneer jullie gaan trouwen, mag een spetterend trouwfeest natuurlijk niet ontbreken. Onder het genot van lekkere hapjes, drankjes en muziek van een DJ en/of band feesten jullie op jullie huwelijksfeest het dak eraf! Bij een bruiloft hoort als afsluiter natuurlijk een lekkere warme snack zoals een hamburger of home made saucijzenbroodjes.

Meer informatie over trouwen bij De Meesterproef?

Willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn voor een uniek en spetterende huwelijksfeest als je gaat trouwen? Maak dan een afspraak, we nemen graag de tijd dit om te weten te komen hoe wij jullie trouwdag, de mooiste van jullie leven onvergetelijk kunnen maken. Op basis van jullie wensen en eisen maken we graag een passend voorstel.

Liever bellen over de mogelijkheden voor jullie trouwdag? Bel voor meer informatie over trouwen en jullie huwelijksfeest De Meesterproef op 024 – 20 20 002 of stuur een mail naar info@hethoofdkwartierhoreca.nl. Zelf direct online jullie bruiloft plannen? Klik hier om direct naar onze online wedding planner te gaan.

Jullie bruiloft vieren op onze prachtige trouwlocatie?

Of neem contact op met Bas

profile picture
Vraag meer informatie
Vraag offerte aan