Reserveren
Geopend vanaf 12:00 uur 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Vier het met een informele borrel

Gepromoveerd? Een jubileum? Het zijn gelegenheden die gevierd moeten worden met een informele borrel! Borrel gelegenheden die u misschien niet thuis of in een bedrijfskantine wilt vieren. Voor zowel het vieren van een promotie als een jubileum bent u bij restaurant De Firma, restaurant The Black Fox en restaurant De Meesterproef van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u een onuitwisbare indruk achterlaat op familie, vrienden en collega’s. We denken met u mee en geven graag een culinaire invulling aan uw middag of avond. Een informele borrel, receptie, lunch of diner? Op locatie of in een van onze restaurants in Nijmegen? Niets is ons te gek.

Zakelijk een promotie of jubileum vieren met een borrel?

U wilt een promotie of jubileum op memorabele wijze vieren met een informele borrel? Bij restaurant De Firma, restaurant The Black Fox en restaurant De Meesterproef van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen helpen wij u graag om van uw promotie of jubileum echt een succes van te maken. Een receptie, de opening van een nieuw pand, jubileum of de promotie van een medewerker…. iedere gebeurtenis vraagt om een verschillende aanpak. Alle locaties van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen (restaurant De Firma, restaurant The Black Fox en restaurant De Meesterproef) bieden een uitzonderlijke keuze aan bijzondere ruimtes en menu’s. Van een kleine intieme zaal voor een borrel, tot het afhuren van het hele restaurant. Ook catering voor uw promotie of jubileum borrel op locatie is mogelijk. Gastronomisch is uw promotie of jubileum dus in goede handen. We hebben een eigen visie op eten en drinken, passie voor het ambacht, verse bij voorkeur lokale ingrediënten en klassieke bereidingswijzen.

Borrelen en genieten met vrienden en familie

Een zilveren huwelijk, uw vijftigste verjaardag… Zomaar een aantal redenen om gezellig met uw gezelschap te borrelen en dineren. Onze restaurants zijn stuk voor stuk prachtige en ieder op zich unieke locaties om gezellig met vrienden en familie af te spreken en te genieten van een borrel. Denk bijvoorbeeld aan restaurant De Firma in de oude benedenstad van Nijmegen met een prachtig uitzicht op de Waal. Geïnspireerd op de laidback strandtenten van Sydney en Kaapstad, helemaal ideaal om op heerlijk ontspannen uw promotie of jubileum te vieren!

Ook restaurant De Meesterproef op het Honingcomplex in Nijmegen is de perfecte locatie om in privésfeer uw promotie of jubileum te vieren. Hier kunt u in een industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken. Op klassieke wijze bereid, met meer ‘vergeten’ technieken zoals wecken, pekelen en roken, waar we zoveel mogelijk kiezen we voor lokale producten. Een echte liefhebber van vlees? Dan is restaurant The Black Fox iets voor u! Hier kunt u genieten van de lekkerste steaks, de smaakvolste vleesspecialiteiten. Uiteraard gecombineerd met een lekkere whiskey of een speciaal biertje.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van promotie en jubileum? Hulp nodig bij het kiezen van restaurant De Firma, restaurant The Black Fox of restaurant De Meesterproef in Nijmegen? Reserveer dan direct online! Heeft u nog vragen over hoe u uw promotie of jubileum op memorabele wijze kan gaan vieren? Neemt u dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over unieke borrel en diner mogelijkheden.

Samen proosten op succes?


Of neem contact op met Bas

Vraag meer informatie
Vraag offerte aan