Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Vier het met een informele borrel

Gepromoveerd? Een jubileum? Het zijn gelegenheden die gevierd moeten worden met een informele borrel! Borrel gelegenheden die u misschien niet thuis of in een bedrijfskantine wilt vieren. Voor zowel het vieren van een promotie als een jubileum bent u bij restaurant De Meesterproef van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u een onuitwisbare indruk achterlaat op familie, vrienden en collega’s. We denken met u mee en geven graag een culinaire invulling aan uw middag of avond. Een informele borrel, receptie, lunch of diner? Op locatie of in ons restaurant in Nijmegen? Niets is ons te gek.

Zakelijk een promotie of jubileum vieren met een borrel?

U wilt een promotie of jubileum op memorabele wijze vieren met een informele borrel? Bij restaurant De Meesterproef van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen helpen wij u graag om van uw promotie of jubileum echt een succes van te maken. Een receptie, de opening van een nieuw pand, jubileum of de promotie van een medewerker…. iedere gebeurtenis vraagt om een verschillende aanpak. De Meesterproef biedt een uitzonderlijke keuze aan bijzondere ruimtes en menu’s. Van een kleine intieme zaal voor een borrel, tot het afhuren van het hele restaurant. Ook catering voor uw promotie of jubileum borrel op locatie is mogelijk. Gastronomisch is uw promotie of jubileum dus in goede handen. We hebben een eigen visie op eten en drinken, passie voor het ambacht, verse bij voorkeur lokale ingrediënten en klassieke bereidingswijzen.

Borrelen en genieten met vrienden en familie

Een zilveren huwelijk, uw vijftigste verjaardag… Zomaar een aantal redenen om gezellig met uw gezelschap te borrelen en dineren. Ons restaurant is prachtige en bevindt zich op een unieke locatie om gezellig met vrienden en familie af te spreken en te genieten van een borrel.

Restaurant De Meesterproef op het Honingcomplex in Nijmegen is de perfecte locatie om in privésfeer uw promotie of jubileum te vieren. Hier kunt u in een industriële sfeer genieten van ambachtelijk eten en drinken. Op klassieke wijze bereid, met meer ‘vergeten’ technieken zoals wecken, pekelen en roken, waar we zoveel mogelijk kiezen we voor lokale producten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van promotie en jubileum?  Reserveer dan direct online! Heeft u nog vragen over hoe u uw promotie of jubileum op memorabele wijze kan gaan vieren? Neemt u dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over unieke borrel en diner mogelijkheden.

Samen proosten op succes?

Of neem contact op met Bas

profile picture
Vraag meer informatie
Vraag offerte aan