Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Personeelsfeest? Ga voor teamgevoel!

Een personeelsfeest, ideaal voor creëren van het ultieme teamgevoel! Een personeelsfeest is de perfecte gelegenheid om collega’s dichter bij elkaar te brengen en stimuleert het teamgevoel enorm. Bij Het Hoofdkwartier Horeca weten we wel raad met het geven van een personeelsfeest, dat nog lang bij zal blijven.

Inspirerende restaurant locatie voor een personeelsfeest

In restaurant De Meesterproef van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen hebben we diverse ruimtes en mogelijkheden om een invulling te geven aan een personeelsfeest. Op het Honigcomplex in Nijmegen vindt u ons restaurant De Meesterproef. In een industriële sfeer kunt u hier genieten van ambachtelijk eten en drinken. Er zijn veel gratis parkeerplekken rondom het Honigcomplex.

Maak van uw personeelsfeest een culinair feest

Het geven van een personeelsfeest is het ideale moment om te werken aan het teamgevoel en de teambuilding binnen uw organisatie. En hoe kan dat nu beter dan er ook een culinair personeelsfeest van te maken? In restaurant De Meesterproef van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen bieden wij een uitzonderlijke keuze aan menu’s. De Meesterproef heeft een eigen indentiteit met een daarop afgestemde menukaart zodat ook op culinair gebied het personeelsfeest een memorabele ervaring wordt. Van een uitgebreid barbecue buffet, tot aan luxe diner of maak kennis met onze cateringservice op uw eigen locatie, niets is ons te gek! Naast onze standaard mogelijkheden is het natuurlijk mogelijk om uw dieet of maatwerk wensen door te geven. We stellen dan graag een passend menu samen, geheel afgestemd op uw ideeën en passend bij uw organisatie.

Ook wij houden van genieten van goed en heerlijk eten en drinken, we maken alles zelf in éen van onze eigen keukens en kiezen voor eerlijke en verse ingrediënten bijvoorkeur van lokale leveranciers. Onze passie is terug te vinden en te proeven in onze gerechten, cocktails, wijnen en speciaalbieren. Graag laten we u kennismaken met ons culinair aanbod voor op uw personeelsfeest.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een personeelsfeest

Wilt u meer weten over de unieke personeelsfeest mogelijkheden van restaurant De Meesterproef in Nijmegen? Reserveer dan direct online! Heeft u nog vragen over de personeelsfeest of teambuilding mogelijkheden,  neemt u dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over unieke personeelsfeest mogelijkheden.

Het teamgevoel versterken?

Of neem contact op met Bas

profile picture
Vraag meer informatie
Vraag offerte aan