Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Paasbrunch in industriële sfeer

Pasen 2020 staat weer voor de deur! Het lange Paasweekend, samen genieten van vrije tijd, lekker en goed eten, borrels en gezelligheid met familie en vrienden.

Ben je dit jaar aan de beurt om de Paasbrunch te organiseren, of je hebt nog geen plannen gemaakt.  Misschien heb je ook nog geen idee waar je de tijd en inspiratie vandaan haalt. Er is natuurlijk een andere en betere optie, maak het jezelf makkelijk en kom heerlijk en zorgeloos genieten van een Paasbrunch bij De Meesterproef in Nijmegen.

Geniet eerste en tweede paasdag van een feestelijke Paasbrunch bij De Meesterproef. We ontvangen jullie graag tussen 11.00 en 17.00 op een door jou gewenst tijdstip. We verwelkomen je graag in ons restaurant met uitzicht op de Waal en serveren vervolgens rijkelijk gevulde etagères op tafel. Je geniet in een industriële sfeer van een seizoenssoep, diverse luxe broodsoorten van streekbakker Jorrit, gerookte zalm van landgoed Doornik, luxe vleeswaren, gekookte eieren, boerenkazen, boerenjam van de Hagert, Kwark met muesli, Honing van Bijmegen en diverse huisgemaakte zoetigheden.

De Paasbrunch serveren we voor € 22,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar betalen de helft). Reserveer direct online via de reserveer button aan de rechterkant, kies bij het reserveringstype voor “Lunch” en vermeld in het opmerkingenveld “Paasbrunch”.

Een Paasbrunch serveren we alleen voor de gehele tafel.

Kom ook genieten tijdens Pasen!

Of neem contact op met Bas

profile picture
Vraag meer informatie
Vraag offerte aan