Reserveren
Geopend vanaf 12:00 uur 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Paasbrunch in industriële sfeer

Pasen 2019 staat weer voor de deur! Het lange Paasweekend, samen genieten van vrije tijd, lekker en goed eten, borrels en gezelligheid met familie en vrienden.

Ben je dit jaar aan de beurt om de Paasbrunch te organiseren, of je hebt nog geen plannen gemaakt.  Misschien heb je ook nog geen idee waar je de tijd en inspiratie vandaan haalt. Er is natuurlijk een andere en betere optie, maak het jezelf makkelijk en kom heerlijk en zorgeloos genieten van een Paasbrunch bij De Meesterproef in Nijmegen.

Geniet eerste en tweede paasdag van een feestelijke Paasbrunch bij De Meesterproef. We ontvangen jullie graag tussen 12.00 en 17.00 op een door voor jou gewenst tijdstip. We verwelkomen je graag met een feestelijk glas mimosa en serveren vervolgens rijkelijk gevulde etagères op tafel. Je geniet in een industriële sfeer van een seizoen soep, diverse broodsoorten, gerookte zalm, lokale kaas, vleeswaren uit de slagerij van Restaurant The Black Fox, gekookte eieren, boerenjam, en diverse zoetigheden.

De Paasbrunch serveren we voor € 22,50 per persoon. Reserveer direct online via de reserveer button aan de rechterkant, kies bij het reserveringstype voor “Lunch” en vermeld in het opmerkingenveld “Paasbrunch”.

Heeft u nog vragen neemt u dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over de Paasbrunch mogelijkheden.

Een Paasbrunch serveren we alleen voor de gehele tafel.

Kom ook genieten tijdens Pasen!


Of neem contact op met Bas

Vraag meer informatie
Vraag offerte aan