Reserveren
Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Moederdag brunch in industriële sfeer

Moederdag staat zondag 12 mei weer voor de deur, tijd om alle moeders eens extra in het zonnetje te zetten! Samen genieten van vrije tijd, lekker en goed eten, borrels, gezelligheid en aandacht voor familie en vrienden.

Wil je dit jaar op moederdag iets leuks voor je moeder organiseren? Heb je nog geen idee waar je de tijd en inspiratie voor Moederdag vandaan haalt? Er is natuurlijk een andere en betere optie: maak het jezelf makkelijk en kom heerlijk en zorgeloos genieten van een Moederdag brunch bij De Meesterproef in Nijmegen.

Geniet 12 mei van een feestelijke Moederdag brunch bij De Meesterproef. We ontvangen jullie graag tussen 12.00 en 17.00 op een door voor jou gewenst tijdstip. We verwelkomen je feestelijk en serveren vervolgens rijkelijk gevulde etagères op tafel. Je geniet op deze extra bijzondere Moederdag in een industriële sfeer van een seizoen soep, diverse broodsoorten, gerookte zalm, lokale kaas, vleeswaren uit de slagerij van Restaurant The Black Fox, gekookte eieren, boerenjam, en diverse zoetigheden.

De Moederdag brunch serveren we voor € 24,50 per persoon. Reserveer direct online via de reserveer button aan de rechterkant, kies bij het reserveringstype voor “Lunch” en vermeld in het opmerkingenveld “Moederdag brunch”.

Heeft u nog vragen neemt u dan contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over de Moederdag brunch mogelijkheden.

Een Moederdag brunch serveren we alleen voor de gehele tafel.

Kom ook genieten op Moederdag!


Of neem contact op met Bas

Vraag meer informatie
Vraag offerte aan