Annuleren

Lunchen en dineren voor groepen

Bij De Meesterproef in Nijmegen kunt u uitstekend terecht voor diner of lunch voor groepen. Een lunch met uitzicht over de waal, een spetterend verjaardagsfeest of het vieren met een diner van een goede business deal: wij zijn van alle markten thuis. Reserveer direct online of neem gerust eens contact op voor informatie over de mogelijkheden van diner en lunch voor groepen.

Culinair genieten van een lunch of diner met vrienden of familie

Sommige gebeurtenissen in het leven vier je het liefste met een lunch of diner in goed gezelschap. Met vrienden of familie genieten van goed en (h)eerlijk eten en drinken. Voor ieder speciaal moment biedt ons restaurant in Nijmegen een uitzonderlijke keuze aan menu’s. Menu’s samengesteld uit verse producten, seizoensgebonden en van de allerhoogste kwaliteit. Zo kiezen wij voor producten die bij voorkeur lokaal te verkrijgen zijn. Door onze eigen visie op eten en drinken kunnen wij bij De Meesterproef  voor zowel diner als lunch voor groepen een memorabele ervaring creëren.

Informatie/offerte aanvragen

Lunchen of dineren met zakelijke gezelschappen

Ook voor zakelijke gezelschappen biedt ons restaurant meerdere lunch of diner mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan de unieke combinatie van vergaderen in combinatie met een (h)eerlijke lunch of diner. Naast een smakelijke culinaire invulling van uw zakelijke meeting, zorgen wij er ook voor dat alle faciliteiten aanwezig zijn om effectief te kunnen vergaderen. Ons restaurant is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en we hebben voldoende gratis parkeerplekken.

Lunch of diner voor groepen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Speciaal voor een lunch of diner voor groepen kunnen wij een passend culinair aanbod verzorgen, volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Voor groepen hebben we diverse lunch en diner mogelijkheden samengesteld. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden voor groepen of over de menu’s? Reserveer dan direct online of neem dan contact op, wij vertellen u graag meer over de lunch of diner mogelijkheden voor groepen.

Onze menukaarten geven een impressie van de mogelijkheden, voor groepen kunnen er unieke menu’s samengesteld worden.

Lunchen of dineren met een groep?

Informatie/offerte aanvragen

Bas neemt snel contact met je op.

profile picture