Reserveren
Geopend vanaf 12:00 uur 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Lunchen en dineren voor groepen

Bij de restaurant De Firma, restaurant The Black Fox, restaurant De Meesterproef van Het Hoofdkwartier Horeca in Nijmegen kunt u uitstekend terecht voor diner of lunch voor groepen. Onze restaurants in Nijmegen beschikken over meerdere ruimtes die we speciaal voor u kunnen reserveren. Een lunch op het geweldige terras aan de waal bij Restaurant de Firma, een spetterend verjaardagsfeest of het vieren met een diner van een goede business deal: wij zijn van alle markten thuis. Reserveer direct online of neem gerust eens contact op voor informatie over de mogelijkheden van diner en lunch voor groepen.

Culinair genieten van een lunch of diner met vrienden of familie

Sommige gebeurtenissen in het leven vier je het liefste met een lunch of diner in goed gezelschap. Met vrienden of familie genieten van goed en (h)eerlijk eten en drinken. Voor ieder speciaal moment bieden onze restaurants in Nijmegen een uitzonderlijke keuze aan menu’s. Menu’s samengesteld uit verse producten, seizoensgebonden en van de allerhoogste kwaliteit. Zo komt ons vlees uit onze eigen slagerij in The Black Fox en kiezen we voor producten die bij voorkeur lokaal te verkrijgen zijn. Door onze eigen visie op eten en drinken kunnen wij in onze restaurants in Nijmegen voor zowel diner als lunch voor groepen een memorabele ervaring creëren.

Lunchen of dineren met zakelijke gezelschappen

Ook voor zakelijke gezelschappen bieden onze restaurants meerdere lunch of diner mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan de unieke combinatie van vergaderen in De Torenkamer in ons restaurant De Meesterproef in Nijmegen in combinatie met een (h)eerlijke lunch of diner. Of sluit De Opkamer van ons restaurant De Firma in Nijmegen voor kleinere groepen t/m 20 personen in combinatie met een voor kleinere groepen t/m 20 personen diner beter aan bij uw wensen. Naast een smakelijke culinaire invulling van uw zakelijke meeting, zorgen wij er ook voor dat alle faciliteiten aanwezig zijn om effectief te kunnen vergaderen. Onze restaurants zijn goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en hebben voldoende parkeerplekken.

Lunch of diner voor groepen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Speciaal voor een lunch of diner voor groepen kunnen wij een passend culinair aanbod verzorgen, volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Voor groepen hebben we diverse lunch en diner mogelijkheden samengesteld. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden voor groepen, menu’s of de andere optie van onze restaurants in Nijmegen? Reserveer dan direct online of neem dan contact op, wij vertellen u graag meer over de lunch of diner mogelijkheden voor groepen.

Lunchen of dineren met een groep?


Of neem contact op met Bas

Vraag meer informatie
Vraag offerte aan