Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Culinaire High Wine

Genieten van een Culinaire High Wine in een industriële ambiance? Dat kan bij uitstek bij De Meesterproef in Nijmegen. Met uitzicht op De Waal is De Meesterproef dé plek om te genieten van een high wine in Nijmegen. We hebben een selectie van onze lekkerste en/of culinaire wijnen en gerechtjes bij elkaar gebracht. Daarmee laten we u graag op ontspannen wijze kennismaken met de verschillende smaken wijnen. Een high wine bij De Meesterproef in Nijmegen is ideaal als culinair borrelmoment met vrienden, familie of collega’s die houden van mooie en bijzondere wijnen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons high wine arrangement? Neem dan  contact met ons op, wij vertellen u graag meer over het High Wine arrangement!

Reserveer nu uw high wine arrangement

Het high wine arrangement van De Meesterproef bestaat uit drie verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes die goed bij elkaar passen zodat u heerlijk culinair kunt genieten. Het bedrag voor een high wine arrangement is € 27,50 per persoon. Zin in een dessert met bijpassend dessertwijntje? Deze kunt u dit voor een bedrag van slechts € 9,00 per persoon erbij bestellen. Reserveren voor de high wine arrangement bij De Meesterproef Nijmegen kan eenvoudig via ons reserveringssysteem!

Wijn en spijs met een keur aan culinaire delicatessen

De high Wine bij de Meesterproef is de nieuwe variant op onze high tea waar u ontdekt hoe de smaak van wijn en spijs elkaar kunnen versterken. We presenteren tijdens de high wine een keur aan culinaire delicatessen die we zorgvuldig hebben uitgekozen. We gebruiken voor de bereiding van de high wine gerechtjes verse producten, die we het van liefst lokale leveranciers. Genieten van onze high wine is extra bijzonder met het prachtige uitzicht op de Waal. Met dit mooie uitzicht in combinatie met de mooie wijnen en een keur aan culinaire delicatessen staat een high wine bij De Meesterproef garant voor een bijzonder borrelmoment.

Vanaf € 27,50 per persoon kunt u genieten van drie verschillende wijnen met bijpassende culinaire delicatessen. Heeft u wel zin in een gezellig high wine als culinaire borrelmiddag – of avond? Reserveer dan snel en eenvoudig uw high wine arrangement en kom culinair genieten bij De Meesterproef in Nijmegen!

Zin in een Culinaire High Wine?

Of neem contact op met Bas

profile picture
Vraag meer informatie
Vraag offerte aan