Wij zijn geopend tot 24.00 uur.
Annuleren

Bijzondere High Tea

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in Nijmegen voor een bijzondere high tea in industriële ambiance? Dan bent u bij De Meesterproef in Nijmegen aan het juiste adres. Ons restaurant is gevestigd in de oude Honigfabriek: dé hotspot van Nijmegen! In deze unieke industriële omgeving serveren wij uitgebreide etagères met zowel zoete als hartige hapjes, broodjes en natuurlijk de allerlekkerste thee! Wilt u komen genieten van eeneen bijzondere high tea in industriële ambiance? Reserveer dan snel een tafel bij De Meesterproef in Nijmegen!

High Tea Meesterproef

Eerlijk en puur genieten van een High Tea

Bij de bereiding van de high tea gerechtjes maken wij enkel gebruik van verse producten, het liefst van lokale leveranciers. Zo bestellen wij ons brood bij Streekbakker Jorrit in Nijmegen en onze thee bij Puritea in Malden. Kortom: een bijzondere high tea in industriële ambiance bij De Meesterproef in Nijmegen staat garant voor eerlijk en puur genieten.

Een bijzondere high tea in industriële ambiance

Bij De Meesterproef in Nijmegen laten we u graag kennismaken met onze interpretatie van de Engelse high tea. In de stoere, industriële ambiance met geweldig uitzicht over de Waal, serveren wij u een high tea met bijzondere theesoorten in combinatie met lekkere hartige en zoete gerechtjes. Theeleuten kunnen bij ons hun hart ophalen. Van exotische theesoorten zoals ‘Ginger Peach’, tot aan de meer bloemige en kruidige varianten zoals ‘Jasmine Phoenix’ en ‘Honey Rooibos’. Een high tea om uw vingers bij af te likken!

Reserveer uw high tea!

Een high tea bij De Meesterproef betekent laagdrempelig genieten in een restaurant dat wordt aangeraden door de Michelin gids. Wilt u onze bijzondere high tea in industriële ambiance reserveren? Dat kan op zaterdag en zondag. Het bedrag is € 25,- per persoon. Het is uiteraard ook mogelijk om een high tea te reserveren voor een grotere groep, ideaal als u wat te vieren heeft! Een vriendinnen weekend, een babyshower of familiedag? Laat het ons weten, reserveer de high tea en wij zorgen ervoor dat uw high tea een culinair feestje wordt!

Zin in een bijzondere High Tea?

Informatie/offerte aanvragen

Bas neemt snel contact met je op.

profile picture