Wij zijn geopend tot 00:00 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Stoere High Beer

Drinkt u graag een bijzonder biertje met vrienden? Bent u op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest of puur omdat u gezellig een middagje wil borrelen? Dan is het high beer arrangement bij De Meesterproef echt iets voor u! Tijdens onze stoere high beer serveren we diverse soorten bieren, in combinatie met bijpassende gerechten. U maakt kennis met de diverse smaken en leert welke hapjes de smaak van bier kunnen versterken. Zin in een stoere high beer? Reserveer dan snel uw high beer arrangement bij De Meesterproef Nijmegen!

Een zorgvuldig samengesteld high beer arrangement

Omdat we het belangrijk vinden om te weten waar onze producten vandaan komen, maken we voor het high beer arrangement gebruik van producten van lokale leveranciers. Ook hebben we goed over de biersoorten nagedacht en een zorgvuldige selectie gemaakt. Kiest u dus voor een high beer van De Meesterproef, dan weet u dat u het beste van het beste geserveerd krijgt!

Bier, lekker eten en gezelligheid

Bij De Meesterproef in Nijmegen weten we wat lekker is. Laat het samenstellen van een high beer arrangement dan ook gerust aan ons over! In de stoere, industriële ambiance van ons restaurant in Nijmegen, proeft u in etappes verschillende biersoorten. We hebben een mooie selectie gemaakt van bieren van lokale brouwerijen. Uit de tap én uit de fles. Passende hapjes zorgen voor de culinaire invulling van uw borrelmiddag. Lekker eten, gezelligheid en bier. Wat wilt u nog meer?

Reserveer uw high beer arrangement bij De Meesterproef

Voor slechts € 27,50 per persoon kunt u genieten van drie verschillende biersoorten met bijpassende gerechtjes. Heeft u wel zin in een gezellig high beer als borrelmiddag – of avond? Reserveer dan snel en eenvoudig uw high beer arrangement en kom stoer genieten bij De Meesterproef!

Zin in een High Beer?

Of neem contact op met Bas

profile picture
Vraag meer informatie
Vraag offerte aan