Reserveren
Geopend vanaf 12:00 uur 024 - 20 20 002
Ja, ontvangen.
Annuleren

Catering thuis of op locatie

Naast dat u bij onze restaurants meer dan uitstekend terecht kunt voor een culinaire middag of avond, hebben wij ook meerdere mogelijkheden voor catering, thuis of op locatie! Catering is de uitkomst als u de voorkeur heeft voor een evenement op een eigen gekozen locatie. Ook als u thuis samen wilt genieten van de kwaliteit van onze restaurants is onze catering uitermate geschikt. Wij komen graag bij u langs om u te informeren en inspireren en onze passie, kwaliteit en seizoensgebonden gerechten op locatie of bij thuis aan u te serveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze catering? Neem dan contact met ons op we zorgen dan graag voor een passend voorstel wat helemaal aansluit bij uw wensen en eisen.

Bijzondere catering op bijzondere locaties

We hebben onze catering al eens op een boot verzorgd, bouwden een keuken op een oud fabrieksterrein waar we de hele dag de lekkerste hammen hebben gerookt. Uw diner of lunch kan dus vers op locatie worden bereid, inclusief een team en bediening. Wij hanteren daarbij altijd een hoge servicegraad, zodat u het u en uw gasten ook bij onze catering aan niets zal ontbreken. We zijn er trots op dat we steeds geheel naar tevredenheid voor vele organisaties en particulieren een compleet verzorgde catering hebben mogen bereiden! We laten u heel graag ook kennismaken met onze catering mogelijkheden voor thuis of op (bijna) iedere gewenste locatie.

Cateringservice op maat

Ook voor onze cateringservice maken wij gebruik van perfecte smaakcombinaties, mooie wijnen en verse bij voorkeur lokale ingrediënten. Speciaal voor iedere gelegenheid stellen wij graag een passend culinair aanbod samen. Of het nu om een barbecue op een personeelsfeest gaat, een high tea op een babyshower of een whiskey tasting op een vrijgezellenfeest. We daarvoor werken graag samen met lokale leveranciers en gebruiken passende seizoensgebonden producten.  Maak uw wensen voor uw catering kenbaar, zodat wij een passend culinair aanbod kunnen verzorgen.

Wilt u ook genieten van de kwaliteit en diversiteit van onze cateringservice? Graag gaan wij met u in gesprek en vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. We staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en wensen in kaart te brengen. Liever bellen over de catering mogelijkheden? Bel voor meer informatie over onze cateringservice De Meesterproef Nijmegen op telefoonnummer 024-20 20 002 of stuur een mail naar info@hethoofdkwartierhoreca.nl.

Catering thuis of op locatie?


Of neem contact op met Bas

Vraag meer informatie
Vraag offerte aan