https://demeesterproefnijmegen.nl/wp-content/uploads/2020/02/hdr-trouwen-2-e1546964266743.jpg

TROUWEN EN BRUILOFT OP ONZE PRACHTIGE LOCATIE

 

Trouwen in industriele sfeer

De mooiste dag van jullie leven vieren in een unieke, sfeervolle wijze? Dan ben je bij de Meesterproef op het goede adres. We zijn dé eigentijdse, industriële trouwlocatie van Nijmegen. Wij kunnen jullie bruiloft van A tot Z verzorgen.

 

Romantiek in de fabriek

Intiem bijpraten met al jullie vrienden en familie kan rustig tijdens een romantisch bruiloftsdiner. Geniet van elkaar, jullie gasten, onze heerlijke gerechten en wijnen. Wil je een diner aan een lange tafel of liever een buffet, alles kan bij ons.

 

Iedere bruiloft is uniek

Voor iedere huwelijk nemen we ruim de tijd voor een aantal gezellige gesprekken. Wij willen graag van jullie weten hoe jullie de dag van je leven voor je zien, zodat hij hier een passend voorstel voor kan maken. Iedere bruiloft is voor ons uniek en we willen graag een dag verzorgenwaar jullie nog lang over zullen napraten. Wij vinden het iedere keer weer een eer om een huwelijk te mogen verzorgen en regelen dat jullie je nergens druk over hoeven te maken, alleen genieten!

Trouwceremonie

Je kan op het Honigterrein de ceremonie houden bij ons in het restaurant en bij mooi weer zelfs buiten in de zon! Elkaar het jawoord geven op een inspirerende plek als het Honigcomplex, dat is toch bijzonder?!

 

Bruiloft receptie

De bruiloft receptie is bij ons in goede handen. Of jullie het nu klein en intiem willen houden of groots willen uitpakken, wij regelen alles voor je. Begin met een champagnetoren en geniet van de lekkerste en mooiste bruidstaart.

 

Fotoreportage

Het honigcomplex is natuurlijk bij uitstek dé locatie voor een bijzondere trouwfotoshoot. De stoere sfeer van de fabriek maakt dat jullie shoot uniek, onderscheidend en persoonlijk is. Foto’s die echt bij jullie passen!

 

Voeten van de vloer

Dance the night away! En vier jullie huwelijk tijdens de knallende feestavond. Ook hier weer keuzes genoeg: een DJ of band? Welke hapjes serveren we? Sluiten we de avond af met een lekkere nachtsnack of misschien wel een broodje met varkensvlees van het spit? Wij helpen je met het maken van je keuze, zodat jullie weten dat je in goede handen bent en je met een gerust hart kan vieren dat jullie getrouwd zijn!

 

Meer informatie over trouwen bij De Meesterproef?

Willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn voor een uniek en spetterende huwelijksfeest als je gaat trouwen? Maak dan een afspraak, we nemen graag de tijd dit om te weten te komen hoe wij jullie trouwdag, de mooiste van jullie leven onvergetelijk kunnen maken. Op basis van jullie wensen en eisen maken we graag een passend voorstel.

RECENSIES

Bruiloft Renske en Ferdy

Het was een super mooie dag op een toffe locatie! De Meesterproef had alles tot in de puntjes verzorgd. Het personeel zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam en het eten was erg lekker! De ceremoniemeesters waren ook erg te spreken over de communicatie en er werd in aanloop naar de bruiloft goed meegedacht over de mogelijkheden voor de invulling van de dag. Alles was mogelijk. Ontzettend bedankt voor een onvergetelijke dag!

 

Bruiloft Nadine en Robbert

Zoek je een unieke, sfeervolle, op- en- top-Nijmeegse locatie voor de mooiste dag van je leven, dan ben je bij de Meesterproef aan het goede adres. Wij werden verliefd op de industriële uitstraling, hoge plafond’s (voor goede belichting) en oude details die bewaard zijn gebleven (silo’s en fabriekselementen). Maar bovenal hebben wij voor de Meesterproef als onze trouwlocatie gekozen door het culinaire niveau wat ze kunnen bieden. Ook voor 38 personen wordt een stijlvol diner verzorgd met hoogstaande kwaliteit en geheel aangepast naar onze eigen wensen. Omdat onze bruiloft Italian style was, heeft de Meesterproef hier feilloos op ingespeeld met zowel de hapjes tijdens de receptie, het diner als het feest. Zelfs de midnight snack was een heerlijke pizza Meesterproef-style.

Daarnaast was het contact met de eventmanager Christian van Bolderen in aanloop naar de bruiloft erg fijn. Hij heeft de tijd genomen om de mooiste dag uit ons leven vorm te geven en was erg bereidwillend om te luisteren naar onze wensen. Ook is hij tijdens de dag zelf volgens onze ceremoniemeesters echt goud waard geweest. Alles liep op rolletjes en we hebben ons geen moment zorgen hoeven maken over de aankleding of planning.

Daarnaast was het personeel professioneel, vriendelijk en hebben ze gezorgd voor een uitstekende bediening. Onze gasten waren zeer te spreken over het eten (‘Heerlijkste wat ik ooit gegeten heb!”), de aankleding en de bijzondere locatie op zich. Al met al kunnen wij de Meesterproef aanbevelen aan alle aankomende bruidsparen die een locatie zoeken met eigen karakter en een uitstekende begeleiding zodat ook zij een dag krijgen om nooit te vergeten! ‘